Dutch Flag: Welcome to JC Dragon's Heart Europe Netherlands Jackie Chan’s Dragon’s Heart Europe (Netherlands)

Change Country: United Kingdom Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe UK Website German Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe Germany Website

Over Ons

Onze achtergrond

Jackie Chan heeft in 2004 de Dragon’s Heart Foundation opgericht om kinderen en ouderen te helpen in de achtergebleven gebieden van China. Sindsdien heeft de Dragon’s Heart Foundation meer dan 20 scholen gebouwd, gezorgd voor schoolboeken, schoolgeld en schoolkleding. En heeft het miljoenen dollars opgehaald ten behoeve van zorgverlening voor minderbedeelde kinderen, ouderen en gehandicapten.

JC Dragon’s Heart Foundation Europa

Op 11 februari 2011 is de JC Dragon’s Heart Foundation Europa opgericht om het goede werk van The Dragon’s Heart Foundation voort te zetten in Europa en Afrika.

Wij zijn ons bewust van het feit dat in sommige delen van Europa en Afrika nieuwe scholen nodig zijn om kinderen de mogelijkheid te geven om goed onderwijs te volgen zodat ook zij de kans krijgen om een goede toekomst op te bouwen. Dit willen wij doen door ons “Build A School” project.

Daarnaast willen wij projecten organiseren om kinderen en jongeren aan te moedigen in sport en spel deel te nemen en zo de voordelen van teamwork en een gezonde concurrentie te ondervinden.

Ook hopen wij door middel van dit project kinderen over liefdadigheid te leren en hoe zij kunnen helpen kansarme kinderen naar school te laten gaan, zodat ook zij een kans hebben op een betere toekomst.

Bovendien streven wij er naar om voor ondersteuning van ouderen en gehandicapten te zorgen waar wij kunnen.

Om onze doelstellingen te bereiken, willen wij projecten opzetten op scholen en in aanvulling fondsenwervingsactiviteiten te organiseren in heel Europa.

Wij willen iedereen aanmoedigen om mee te doen – samen maken wij het verschil !