Dutch Flag: Welcome to JC Dragon's Heart Europe Netherlands Jackie Chan’s Dragon’s Heart Europe (Netherlands)

Change Country: United Kingdom Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe UK Website German Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe Germany Website

Benefietavond 17 november 2012

Op 17 november organiseerde de bandleden van “Dodgy Deal” een benefietavond ten bate van de Jackie Chan Dragon’s Heart Foundation Europe. De benefietavond werd georganiseerd voor het Rwandan Orphans Project. Dit project verstrekt de basisbehoeften en het onderwijs aan de meest kwetsbare en verwaarloosde kinderen van Rwanda, die onder meer door de genocide van 1994 of ziektes als aids of malaria één of beide ouders zijn verloren. Kijk op onze Projecten pagina voor meer informatie hierover.

De gasten werden welkom geheten door Diana Berkhout waarna Chris de Korte, ambassadeur van de JC Dragon’s Heart Foundation Europe, in het kort het goede doel toelichtte. Na deze toelichting was het tijd voor het eerste optreden van Dodgy Deal. Na een fantastisch eerste optreden verlieten zij het podium. Het was tijd voor de eerste van de drie rondes van de loterij welke werd gepresenteerd door Diana. Zij werd bijgestaan door Martijn (zoon van onze vorige gitarist), die door het trekken van de lootjes menig toeschouwer verblijdde met een mooie prijs. De prijzen varieerden van Axe Dark Temptation tot aan een grillplaat. Na de eerste ronde van de loterij was het tijd voor het optreden van de MCR band. Het publiek werd getrakteerd op covers van Pop, Rock, Top 40, Country-Rock, Dance Classics en Ballads. Na de tweede ronde van de loterij kondigde Diana Eydie & Company aan met boegbeeld zangeres Edith. Zij zette, samen met Tino, Peter, Theo, Leen en Sven, een spetterende show neer. Tijdens een kleine pauze werden de grootste prijzen verloot. Doordat de sfeer er goed in zat speelde Eydie & Company daarna door tot 0.15 uur.

Al met al kunnen wij terugkijken op een geslaagde avond!

Dit was niet gelukt zonder de hulp van de volgende mensen:

  • MCA (www.mca.nu), die de ruimte beschikbaar stelde en daarbij 10 cent per drankje aan het goede doel doneerde;
  • MCR Band (www.mcrband.com)
  • Eydie & Company (www.eydie-company.nl)
  • Diana Berkhout, de presentatrice van deze avond;
  • Chris de Korte, ambassadeur van JC Dragon’s Heart Foundation Europe
  • Dirk de geluidsman;
  • De mensen achter de bar;
  • De dames die de hapjes verzorgden: Midiawati, Ksenija van Meijeren en Jessie van Wijngaarden;
  • Alle gulle gevers van de prijzen, zie hieronder de bedrijven en winkeliers die prijzen hebben gedoneerd.
  • En natuurlijk niet te vergeten: DE BEZOEKERS!!!

Iedereen hartelijk bedankt en tot de volgende benefietavond!!