Dutch Flag: Welcome to JC Dragon's Heart Europe Netherlands Jackie Chan’s Dragon’s Heart Europe (Netherlands)

Change Country: United Kingdom Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe UK Website German Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe Germany Website

Ondersteuning voor jonge volwassenen met een handicap in Noord-Londen

Op woensdag 19 juni 2013, heeft ons team in het Verenigd Koninkrijk van JC Dragon’s Heart Europa een cheque gepresenteerd van £650 aan Sanjuro opleiding Systems Ltd. Dit bedrag helpt mee bij de financiering van de lessen in Sanjuro vechtsporten voor jonge volwassenen met een handicap in Tottenham, Londen. Er zijn weinig gelegenheden voor deze jonge mensen om veilig te kunnen trainen en Martial Arts te leren.
Leden van het JC Dragon’s Heart Europa team in het Verenigd Koninkrijk bezochten voor het eerst deze cursus vorig jaar zomer. Wij zijn blij dat we nu de kans hebben om een helpende hand te verlenen zodat de lessen door kunnen gaan. Het team heeft persoonlijk kunnen zien hoe deze jonge mensen hebben geleerd om zelfvertrouwen te ontwikkelen en vertrouwd te raken in interactie met elkaar. De enthousiaste reacties van de jongeren en hun ouders laten zien hoe belangrijk deze lessen zijn voor hen.
De oprichter van Sanjuro, Glenn Delikan, was gedurende zijn jeugd twee keer dakloos geraakt. Hij zegt, “Er waren genoeg gelegenheden waar mensen gewoon door ‘ja’ te zeggen, met geen compromis voor hun eigen positie, zouden hebben geholpen maar dat hebben de meeste mensen nooit gedaan ‘.
JC Dragon’s Heart Europa is trots om “JA” te zeggen.

Reageren uitgeschakeld