Dutch Flag: Welcome to JC Dragon's Heart Europe Netherlands Jackie Chan’s Dragon’s Heart Europe (Netherlands)

Change Country: United Kingdom Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe UK Website German Flag: Click Here For JC Dragon's Heart Europe Germany Website

The ‘Jackie Chan International Dragon’s Heart Europe/Joining Cultures (Engeland) Fundraising Tour’

 

 

Tour 2020.4  Tour 2020.3  Tour 2020.2  Tour 2020.1

Engeland Tour 3 augustus – 8 augustus 2020. Herken je deze locaties? Het zijn allemaal locaties in Engeland die te zien zijn in Jackie Chan-films. Als je ze (en nog veel meer!) zelf zou willen zien, kom dan naar de allereerste ‘Jackie Chan International Dragon’s Heart Europe/Joining Cultures (Engeland) Fundraising Tour’.

De title “Joining Cultures” was door Antonio Ramírez verzonnen voor zijn International Spanish Tour in 2017. Hij vond dat het Jackie’s idee om mensen van over de hele wereld samen te brengen weerspiegelde.

De Tour wordt van 3 tot en met 8 augustus 2020 in en rond Londen gehouden en duurt 6 dagen. We plannen ook een aantal Jackie-thema-evenementen en een veiling van Jackie-memorabilia! Houd er rekening mee dat u uw eigen reis naar Londen moet regelen. Een klein percentage van de totale kosten zal worden gedoneerd aan Jackie Chan’s Dragon’s Heart Europe, dat zal bijdragen aan onze projecten. In dit stadium willen we ontdekken hoeveel mensen geïnteresseerd zijn. Als u uw interesse wilt registreren, stuur dan een e-mail met uw naam en land naar: – jcfans.uktrip2020@gmail.com. We hopen dat je met ons mee kunt doen!

!! Let op, Jackie Chan zal op geen enkel moment tijdens de Tour aanwezig zijn !! !!